Reacties op de website

2012

Marjan Meegdes: Een hele mooie website over Polen. Ik heb nog lang niet alles gelezen, maar het ziet er heel goed uit. Veel informatie en mooie foto’s. Helemaal goed. !!!

2013

Aloys: Wij zijn volgend jaar van plan om eindelijk eens naar Polen te gaan, voor vakantie. Wat een geluk dat ik deze site gevonden heb, enorm goed, mooi en voorzien van heel goede info voor vakantie. Succes met de site en hopelijk komt er nog meer info.

2014

Lex Lugthart: Bijzondere site. Nog nooit een zo compleet en persoonlijk beeld van een land ergens kunnen lezen. Prima initiatief, vooral om de (voor)oordelen (vaak uit onwetendheid) uit te bannen.

Jacques: Hallo, dit is nog eens een mooie web site veel informatie veel nuttige tips geweldig ik hoop echt dat veel Nederlanders dit gaan lezen hier kan je alles vinden over het mooie Polen super gewoon ga zo door groetjes jacques en uszi overwijk Osetno Mazure

Marielle: What a nice website! We are busy planning a trip to Poland. We want to go to the north of Poland and then go back home through the eastern and central Poland. We want to see everything and to do so it takes some what to see and experience but this site does help! We will be making the trek in our American motorhome. Our son of 6 go with it so if anyone have any good ideas or tips, please let us know!

Ankie: Deze site van mijn schoondochter door gestuurd gekregen.Ik vindt dat een mooi gebaar. Ik ga met belangstelling de informatie lezen en hoop een beetje wijzer te worden.

Anna: Goede site met heel goeie informatie. De meeste Nederlanders weten dat Polen harde arbeiders zijn, maar wij zijn meer dan dat. Echt een goede site. Petje af:)

2015

Steve: Fijn dat er zoveel informatie beschikbaar is over Polen en de cultuur.

Harrie Beuvink: Lees deze website al enkele jaren, fantastische website, er komen telkens weer nieuwe onderwerpen bij, zeer informatief, alle lof voor de makers!

2017

Mariya Rodionova: Al wat ik kan zeggen is dat jullie en de diverse medewerkers, een zeer  gedetailleerde, niet-officiële gids over jullie thuislanden hebben gecreëerd. Vooral waardeerde ik de diepte van de onderzoeken die blijkt uit de artikelen de over politieke situatie, de sociale doeleinden en het nationale karakter. Het standpunt dat jullie op deze websites geven, is zeer degelijk en goed geïnformeerd omdat jullie, als inwoners van Polen en van Nederland, een grondige kennis hebben van jullie landen en erover kunnen praten op een onderhoudende en informatieve manier. Ook de grote veelheid aan kleurrijke foto’s maakt de websites erg aantrekkelijk. Een andere goede eigenschap van beide websites zijn de verhalen uit persoonlijke ervaringen in het buitenland (Han in Polen en uw correspondent Dorota in Nederland) en ook de verhalen van de reizigers (bijvoorbeeld in de sectie over hitchhiking – Liften in Polen). Het kan nuttig zijn voor mensen die naar uw landen reizen om die ervaringen, uit de eerste hand, kritisch te lezen. Het zou dus goed zijn als jullie meer dergelijke verhalen op de websites zouden opnemen.

1 thought on “Reacties op de website

  1. Beste dames en heren,

    ik ben journaliste van krant de Kanttekening en ik zoek Poolse Nederlanders die willen reageren op een recente gebeurtenis in Polen. Kan iemand misschien helpen?

    Met vriendelijke groet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.